Een nieuwe klasgenoot

Aangezien ik wel genoten heb van mijn vorig verhaal met Katie te vertellen, heb ik zin nog een te delen. Waarom niet, het is toch leuk zo een feiten te gaan delen met anderen. Wij leven maar 1 keer, niet? Deze keer ga ik vertellen over wat er gebeurd is met Kim. Kim kwam als nieuwe studente in de klas. Heel vervelend als je midden het jaar moet verhuizen naar een andere school. Raar maar waar ik voelde mij meteen aangetrokken tot Kim en vond haar heel leuk overkomen. Ik weet niet hoe het kwam maar zij vroeg ineens als ik had gezien dat zij haar kutje had geschoren. Ik slikte even en moest toch lachen.

Eerlijk kwam het in eerste instantie wel vreemd binnen hoe zij daarover begon maar veel tijd kreeg ik niet. Kim begon mij kort daarop te kussen. Normaal ga ik niet zomaar uit het niets een wildvreemde kussen maar deze keer was ik meteen aangetrokken door de eerste aantrekkingskracht. Enerzijds vond ik het heel vreemd anderzijds kon Kim kussen als geen ander. Hoe lekker haar lippen rond mijn lippen sloten, onbeschrijfelijk! Kim begon mij steeds intenser te kussen en aangezien het schoolpleintje helemaal leeg was kon ik mijn hand gerust in haar broekje stoppen. Niemand zou het zien wat wij deden. Het voelde heel strak en dus moest ik haar broek losmaken met mijn ene hand, omdat mijn ander hand reeds tegen haar kutje verdwenen was. 

Uiteindelijk krijg ik alles voor elkaar en glijd mijn vinger gemakkelijk tussen haar natte lippen binnen. Dit was voor haar het signaal mijn broek los te maken er er keihard aan te sleuren. Het voelde heerlijk hoe mijn pik in haar hand verdween. Ik voelde hoe die steeds geiler kwam te staan terwijl hij heen en weer schoof en zij af en toe met haar duim over mijn eikel ging strelen. De tintelingen maakten dat ik mij vlug heel geil ging voelen en er ook snel wat voorvocht aan te pas kwam. Na haar heerlijke halen aan mijn pik nam Kim mijn pik in haar mond.

Ze leunde voorover en nam hem zo diep dat het zalig voelde hoe zij hem afzoog. Ik voelde hoe die steeds meer kwam te zwellen en kwam steeds wilder door het hele gebeuren. Zo een wijze van pijpen geweldig. 
Of het nu kwam omdat zij het voor de eerste keer deed of omdat het letterlijk zo was zal ik nooit weten maar het genot maakte dat ik al vlug extra kloppingen in mijn pik gewaarwerd. Mijn eikel ruste op haar tong terwijl zij heel behendig afwisselde met speelse likken terwijl ze ook even zoog. Ik voelde hoe mijn pik steeds dieper in haar keel verdween.

Net op dit moment voelde ik dat ik het echt niet lang meer zou kunnen houden. De wijze waarop Kim mij aan het leegzuigen was en ondertussen heel behendig mijn ballen aan het masseren was, maakte de druk alleen maar hoger. Ik had mij nog nooit zo geil voelen worden als op dit moment. Stel je voor dat er nu iemand zou voorbijwandelen. Ik voelde hoe uiteindelijk mijn zaad op haar tong werd gespoten en zij steeds opnieuw aan het zuigen ging. Ik voelde hoe mijn lul helemaal nat was van al het geil dat Kim bij mij veroorzaakt had terwijl ze nog wat verder kneedde aan mijn ballen.

Ze liet mijn ballen door haar vingers glippen en genoot van elk gevoel in haar mond. Mijn pik werd steeds harder en begon tegen te werken. Ik kreunde en opnieuw kwam er een heuse lading op haar tong terecht. Ik zag hoe zij alles netjes doorslikte en hoe ze genoot van mij de smaak. Uiteindelijk likte ze mijn eikel helemaal mooi waardoor deze nog extra gevoeliger werd en bleef schokken.

Nagenietend keek ik Kim aan terwijl zij mijn pik opnieuw in mijn broek stopte terwijl ze mijn hand vastpakte. ” Weet je Ron, als jij vanavond meer wil, kom dan gerust bij me langs”. Ik keek haar aan en zei liet weten vanavond helemaal alleen thuis te zijn. ” Wil jij vanavond voelen hoe het is in mij te soppen? Twijfel dan niet”! Ik stond helemaal perplex. “Als jij braaf bent mag jij mijn kontje ook bewerken”.

Wat gebeurde er toch allemaal vroeg ik me af. Ik stond maar zelden met mijn mond vol tanden maar dit moment was zeker een moment dat ik nooit zal vergeten.  “Awel grote jongen, ik hoorde dat jij wat van een rebel bent, maar nu ben jij toch wel stil, ben ik harder dan jou” zei ze plots. Ik keek haar opnieuw verbaasd aan en vroeg hoe zij aan die informatie kwam. “Ken jij Stijn nog?” Vroeg ze. Natuurlijk ken ik die nog, was op vorige school mijn beste vriendje. Wel hij heeft mij over jouw reputatie verteld. Ik kijk haar glimlachend aan en zei: ” Jij bevalt mij wel! Nu ik jou weet wonen mag jij mij vanavond verwachten”!

Tags: , ,

Gei91drGfHu2

Gei91drGfHu2

Top