Terug naar school

Vandaag ga ik terug keren naar mijn studententijd op de middelbare school. Ik zat in de Groene Poorte. Dit is een hotelschool te Sint- Michiels Brugge. Nu stond ik niet echt bekend als een goed student maar had er wel enkele leuke vrienden en vriendinnen. Ik was eerder een groot lawaai als het op mijn jeugd aankwam en heb best wel enkele escapades beleefd op gebied van seks. Ik beken dat ik altijd al een zwak heb gehad voor meisjes en zeker als zij wat kleiner zijn met een stevige boezem en kont. Meestal kon ik die niet weerstaan. Normaal begonnen de feestjes voor de meeste leeftijdsgenoten na het examen, alleen was het voor mij altijd feest. 

Zoals ook deze keer was mijn feestje al geruime tijd aan de gang en had ik best wat drankjes gemixt. Dit ging van enkele pilsjes tot sterkere shotjes Tequila en Whiskey. Om even uit te waaien besloot ik even terug te trekken naar mijn kamer en wat uit te waaien op het dakterras. Gelukkig was er niemand thuis waardoor er minder streng gereageerd zou worden wat ik allemaal uitstak. Uiteindelijk stond ik daar op het terras en voelde mij wat draaierig. Ik voelde dat de alcohol controle nam over mijn lichaam. Ik herinner mij nog dat ik ineens langs achter gegrepen werd.

Aan de vorm van de handen te zien was het een dame. Zij zette haar handen op mijn heupen en drukte haar stevig tegen me aan. ” Gaat het een beetje Ron”? Ik herkende de stem meteen. Het was de stem van Katie. Ik knikte even halvelings waarop zij vroeg als zij nog iets voor mij kon doen? Ik kreeg gewoon de kans niet te antwoorden omdat haar handen reeds mijn heupen en buik streelden. ” Weet je dat ik al vaker naar jou gekeken heb, maar nooit op jou durven afstappen ben”.

Ik vind jou echt wel een knappe jongen en ik geil op jou. “Alleen mag mijn vriend dit niet weten komen”!​ Katie drukte zich steeds harder tegen me aan en had duidelijk zin in me. Ik vroeg als haar vriend dit wist maar zij deed gewoon ongestoord verder. Ik voelde hoe zij duidelijk die stijve in mijn broek had ontdekt waarop ik haar liet begaan met haar handen. Uiteindelijk greep ze mijn handen vast en legde die op haar borsten.

Zij wou dat ik haar nu streelde. Daarop ging ik achter haar staan en streelde ze van boven naar beneden en voelde dat zij best grote borsten had. Ik kneedde zachtjes terwijl ik met mijn duim rond haar tepels cirkelde. Door mijn tempo steeds te versnellen voelde ik hun steeds harder worden. Zachtjes kreunde ze. Ik genoot van haar manier waarop ze kreunde en genoot van haar gezicht. Ja Katie had een prachtig gezicht. 

Ik voelde hoe zij haar kont steeds harder tegen me aanduwde en hoe zij met twee handen mijn broek probeerde los te maken. Hoe zij met haar hand tussen mijn benen doorgleed en tegen mijn kruis begon te wrijven. Met één hand bevrijdde zij mijn harde paal uit zijn benarde positie. Ze streelde hem. Er kwam al wat voorvocht uit mijn eikel, wat hem lekker glad maakte. Ik begon de knoopjes van haar bloesje los te maken en trok haar bh omhoog over haar borsten. Haar handen streelden haar naakte tieten terwijl zij mijn lul tegen haar kont duwde. 

Katie trok haar rok omhoog tot aan haar middel terwijl zij met haar kont steeds harder kwam te drukken tegen mijn pik. Ik zag hoe zij haar slipje opzij trok zodat er plaats zou komen voor mijn pik. Ik voelde hoe zij kletsnat was van alles wat er gebeurde. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zoiets nooit in haar had gezien. Ik kende haar als een stil en met momenten kille vrouw die mij nooit zag staan. Terwijl ik mijn vinger in haar kutje stop voelde ik hoe vlot die tussen haar benen naar binnen gleed. Zij was kletsnat en alles ging zo eenvoudig.

” Mag ik zeggen dat jij een geil wijfie bent Katie”? Ik vond het namelijk niet zo leuk klinken en ja had men reputatie sowieso tegen als ladykiller en mijn zware feestjes. Mocht zij het niet fijn vinden had ik het zelf veroorzaakt dat dit stopte. Bovendien wilde ik haar eindelijk wel eens voelen en liep ik bloedgeil. Wat daarop volgde had ik niet zien aankomen.

” Ik wil jouw geil wijfie zijn voor een nacht Ron”! Terwijl ik in haar ogen keek zag ik hoe zij hijgde van het hele gebeuren. Haar warme adem kwam in mijn gezicht gevlogen. Ik trok mijn vingers terug en ik voelde de drang mijn lul erin te stoppen. Ik duwde hem zacht tegen haar schaamlippen, klaar om hem erin te laten glijden. Met groot gemak kon ik die uiteindelijk tussen haar benen stoppen.

Ik voelde dat hij keihard stond en best wel heel breed was waardoor ik haar kutje goed opvulde. Ik was opgewonden maar zij liet merken dat ik het toch beter deed, dan menig man die er hem woest induwde. Ik neukte haar langzaam en diep zodat zij ook het maximum genot genoot. ” Hmm heerlijk ben jij, waarom heb ik zo lang gewacht! Ik wil dit harder voelen Ron”! 

Ik voerde het tempo iets op en dacht dat ik te vlug ging klaarkomen waardoor ik iets vertraagde. Ik hield mijn handen op haar tieten en genoot met volle teugen. We maakten weinig geluid om niet de aandacht van de andere feestvarkens te wekken. Ik hoorde hoe zij zachtjes verder kreunde en hoe haar warme adem mijn huid raakte. Het voelde heerlijk om zo naar een intens hoogtepunt op te werken. Ik had pech en moest als eerste komen.

” Spuit mij maar vol” smeekte ze. Met een paar diepe stoten was het zo geklaard. Ik voelde hoe mijn warme stralen diep in haar verdwenen. Ik voelde hoe haar warme vocht rond mijn pik schokten. Ik stond te trillen op mijn benen. ” Ga door Katie, jij bent een lekker ding” liet ik haar weten. Ik kreunde zachtjes terwijl ik haar stevige schaamlippen rond mijn pik voelde knellen. Ik probeerde te stoten zolang haar orgasme duurde. Genieten doe je natuurlijk met twee. Uiteindelijk gleed hij eruit en zij trok meteen haar slipje terug aan. Haar gezicht vertoonde volle geilheid terwijl zij mijn laatste druppels in haar slipje opving. 

Zij liet mij uiteindelijk helemaal los en ik hoorde hoe mijn broek werd dicht gezipt. Terwijl ik nog stond te genieten hoorde ik haar terug in huis verdwijnen. Ik had geen afscheid kunnen nemen maar wat er gebeurde zal steeds op mijn netvlies gebrand staan. Ik keek nog even rond op de grond en op mijn broek, maar niets wees erop wat ik net gedaan had. Een beetje later kwam ik uiteindelijk bij de vrienden terecht en zag hoe Katie terug plaats had genomen naast haar vriend. Stiekem lachte ze even naar mij met een glimlach van ik ben jouw godin. Hier heb ik nooit een woord over gerept tot vandaag de dag in dit verhaal.

Tags: , , , ,

Gei91drGfHu2

Gei91drGfHu2

Top