Mijn geile verjaardag

Doordat mijn vader een topfunctie had binnen een bekend bedrijf hier in Nederland moesten we vaak verhuizen. Vriendinnen kon ik daardoor niet lang behouden en mijn ouders waren meer op het werk als thuis. We waren net weer een maandje verhuist en ik was voor de zoveelste keer weer op een nieuwe school terecht gekomen. Gelukkig had ik al snel een klik met een leuke meid in mijn klas. Ik vertelde haar dat ik een maand geleden 18 jaar was geworden en dat ik door de verhuizing helemaal geen feestje heb gehouden.

Ze kon dit niet geloven dat iemand zijn 18e verjaardag had overgeslagen en kwam met een geweldig plan. “wil je jouw klas beter leren kennen en een verpletterende indruk maken?” vroeg ze aan me. Het idee ontstond dus ook snel om een feestje te houden voor mijn gehele klas om zo toch mijn 18e verjaardag alsnog te vieren.

Twee weken later was het zo ver, mijn ouders waren weg en ik had iedereen uitgenodigd voor een geweldig feestje. Ik had me sexy gekleed en mijn crush uit de klas was ook gekomen. Het duurde niet lang voor hij mij vroeg of hij mij slaapkamer eens mocht zien. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken.

Nerveus liep ik voor hem de slaapkamer in. Ik had een slaapkamer met een slot en ik zag in mijn ooghoek dat hij de deur op slot deed. Hij ging op bed zitten en vroeg of ik naast hem wilde komen zitten. Ik ging naast hem zitten en hij legde zijn hand bovenop mijn bovenbeen. Ik kreeg het er warm van, mijn crush die zijn hand op mijn bovenbeen legt, wat heeft dat te betekenen?

Hij keek me diep in de ogen aan en ik zag zijn lippen dichterbij mijn lippen komen. Hij gaf me een zoen op mijn mond en wachtte op mijn reactie. Ik lachte verlegen naar hem en dat was het moment dat niks hem meer tegenhield. Hij gaf me een tongzoen alsof zijn leven ervan af hing, alsof hij er al vanaf het begin naar verlangde, net als mij. Hij duwde me achterover op bed en hij lag langs me, hevig zoenend met mij. Ik voelde ineens zijn hand onder mijn shirtje gaan en richting mijn beha zoeken. Ik voelde mijn wangen een blush krijgen

Hij wist natuurlijk niet dat ik nog helemaal geen ervaring heb met seks. Ik heb weleens een jongen gezoend maar verder dan dat ben ik nog nooit gegaan. Zijn handen gingen al snel onder mijn beha en hij speelde speels met mijn tepel. Dit was een gevoel dat ik niet kende maar wat me ineens een enorm geil gevoel gaf. Zijn aanrakingen aan mijn borst gaf me een kriebelend gevoel door mijn hele lichaam.

Onze zoen werd heftiger en hij deed mijn topje uit. Het duurde niet lang voor hij ook mijn beha los maakte en ik met een ontbloot bovenlichaam tegen hem aan lag. Ik wil dat jij ook je shirt uitdoet zei ik tegen hem. Hij deed zijn shirt uit en ik zag zijn gespierde lichaam, wow. Ik streelde zijn bovenlichaam en al snel deed hij mijn rokje omhoog. Ik voelde zijn hand in mijn string verdwijnen.

Zijn vinger ging mijn kutje naar binnen. “ben je speciaal voor mij zo lekker nat” vroeg hij me. Ik voelde me blushen en hij ging met zijn vinger op en neer in mijn natte kutje. Zijn natte duim draaide ondertussen cirkels rondom mijn clitje terwijl zijn wijsvinger in mijn kutje op en neer ging. Ik voelde een intens gevoel dat ik niet herkende, ik had dat nooit eerder gehad.

De cirkels die hij rondom mijn clitje maakte gingen steeds sneller en ik voelde dat ik een orgasme niet kon tegenhouden. Al mijn spieren in mijn lichaam trokken samen en ik kon een harde kreun niet tegenhouden. Ik keek hem aan en ik zag hem zijn broek uitrekken. Wat had die een grote harde penis. Ik keek hem verlegen aan. “ik ben nog maagd” floepte ik eruit.

Waarom zei ik dat nou? Heb ik hem nu weggejaagd? Nou het tegengestelde bleek waar. Ik zag ineens zijn ogen donker worden en het verlangen spetterde uit zijn ogen. “Mag ik jou ontmaagden”? vroeg hij me. Ik gaf hem al snel akkoord en het duurde niet lang voordat hij bovenop me lag.

Ik voelde zijn eikel zachtjes in mijn strakke maagdelijke kutje gaan. Ik voelde een pijn maar die pijn voelde ook als een fijn gevoel. Hij ging steeds dieper naar binnen en keek me recht in mijn ogen om te zien of ik teveel pijn had. Al snel was zijn penis helemaal mijn kutje in gegleden en ging hij zachtjes op en neer.

Ik voelde nog steeds pijn maar ik voelde een nog veel groter genot. Ik hoorde hem steeds harder hijgen en het duurde dan ook niet lang voor hij mijn hele kutje volspoot met zijn sperma. Hij bleef op me liggen en hijgde nog even uit. Hij gaf me een kus en we bleven nog even liggen. Wat een topavond is dit zeg!

Tags: , , , , ,

Gei91drGfHu2

Gei91drGfHu2

Top