Tijdelijk een andere manager

Ik werkte inmiddels een jaar bij als persoonlijke assistente bij mijn huidige bedrijf. Ik was assistente van een oudere dame met wie ik een goede connectie had. Toen ze me vertelde dat ze voor een half jaar vervangen zou worden i.v.m. een opkomende operatie vond ik dat ook erg jammer. Ik zou haar echt gaan missen en ik wist zeker dat ik niet makkelijk kon wennen aan mijn nieuwe leidinggevende.

De dag was aangebroken dat mijn nieuwe leidinggevende zijn intrek nam in het kantoor. Ik schrok van zijn uiterlijk, ik had een beetje een nerdje verwacht maar niet een superknappe kerel. Hij was begin 30 jaar en hij had een echte sexappeal over zichzelf heen. Hij had een zwoele blik in zijn ogen en hij was sexy gekleed. Bij binnenkomst zag je alle vrouwen in ons kantoor al even naar hem kijken.

Misschien kon dit half jaar dan toch nog een beetje interessant worden. We waren een paar weken verder en we leerden elkaar steeds beter kennen. Ik merkte dat hij me steeds vaker riep voor kleine dingen en dat zijn ogen niet van mijn lichaam wegbleven. Daarom had ik er vandaag voor gekozen om een lekker strak jurkje aan te trekken, een professioneel maar sexy jurkje. Zoals verwacht riep hij me weer voor iets kleins naar zijn kantoor.

Toen ik weer naar buiten liep liet ik snel iets vallen zodat hij net mijn billen niet kon zien tijdens het bukken. Ik wist dat dit hem niet koud zou laten. Ik draaide me om en ik zag hem kijken, kan je het zien baas? Vroeg ik hem. Hij keek me wild aan en gaf me een order om terug te komen naar hem. Ik kwam bij hem en hij trok me op zijn schoot. “Weet je wel dat je me helemaal gek maakt” vroeg hij me.

Ik ontkende natuurlijk alles en keek hem diep in de ogen aan met mijn onschuldige blik. Hij pakte een liniaal van mijn tafel en zij me voorover te bukken. Hij gaf me een pets op de billen met de liniaal als straf voor mijn opwindende gedrag. “Doe de deur op slot” zei hij tegen me.

Ik volgde zijn order en deed snel de deur op slot.  Hij stond op en duwde me tegen de deur. Hij gaf me een harde tongzoen en hij pakte mijn haren stevig vast. Hij duwde mijn jurk omhoog en trok mijn panty omlaag. Hij keek me wild aan en liet zijn vinger langs mijn clitje glijden. “Dit wilde je al die tijd hé” vroeg hij aan me.

Ik knikte ja en genoot van het moment. Hij spreidde mijn benen en liet zichzelf zakken op zijn knieën. Hij duwde zijn tong tussen mijn schaamlippen en liet zijn tong lekker over mijn clitje glijden. Ik voelde me steeds natter worden. Terwijl hij met zijn tong langs mijn clitje likte duwde hij twee vingers mijn kutje naar binnen. Ik voelde mijn benen trillen van genot. Hij ging steeds ruwer tekeer waardoor ik een orgasme niet kon tegenhouden.

Na mijn heerlijke orgasme nam hij me mee naar zijn bureau. Hij duwde me voorover en hij spreidde mijn benen wijd. Hij maakte zijn broek los en liet deze zakken tot zijn enkels. Hij duwde zijn penis stevig bij me naar binnen en ging hard op en neer. Hij sloeg me op mijn billen en hij kneep in mijn borsten. “ik wil je zien als ik je neuk” zei die. Ik wil dat je op je rug gaat liggen op mijn bureau. Hij draaide me om op mijn rug en duwde zijn penis weer diep in me.

Hij zoende me bij elke stoot die hij naar binnen ging. Ik zag dat hij zijn orgasme aan het tegenhouden was omdat hij nog lang niet wilde klaar komen. Ik wilde ook niet dat hij in me zou klaarkomen omdat ik nog een hele werkdag voor de boeg had. Ik duwde hem zachtjes uit me en duwde hem op zijn bureaustoel. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en nam zijn penis in mijn mond.

Ik rolde met mijn tong over zijn eikel en zoog zachtjes eraan. Ik streelde met mijn lange nagels zijn ballen en kneep er zachtjes in. Ik hoorde hem kreunen en zwaar ademen. Dit ging hij niet lang volhouden. Ik ging steeds harder op en neer met mijn mond en zoog aan zijn eikel. Ik voelde zijn ontlading in mijn mond. Zijn sperma spoot lekker mijn mond in waarna ik alles tot de laatste druppel heb doorgeslikt. Ik stond op, kleedde me aan en liep zijn kantoor uit. Hij bleef verslagen en voldaan achter.

Sinds deze ochtend hebben we er een vast moment van gemaakt om eens in de zoveel dagen weer een geile ochtend te hebben. Stiekem hoop ik dat het nog even duurt voor mijn leidinggevende weer terug komt.

Tags: , , , , , , ,

Gei91drGfHu2

Gei91drGfHu2

Top