Sex met mijn leraar

Ik was 18 jaar en net begonnen met mijn nieuwe studie op het MBO. Ik zat in mijn eerste leerjaar in de studierichting autotechniek. Je kan wel raden dat ik samen met een ander meisje het enige meisje van de school was. De andere meid was echt heel erg mannelijk. Ik totaal niet en daarom viel ik al snel op bij de jongens van mijn school. Aandacht kreeg ik inmiddels genoeg maar ik val niet op jongens van mijn eigen leeftijd dus aan die aandacht had ik niet veel.

Onze leraar elektrotechniek had een auto ongeluk gehad waardoor er een tijdelijke vervanger kwam. Het was een man van rond de 30 jaar. De eerste keer dat ik hem zag was ik al helemaal weg van hem. Ik zat in de les alleen maar te zwijmelen en weg te dromen. De dagen dat ik les van hem kreeg ging ik me steeds meer sexy kleden. Ik zag namelijk dat hij ook vaak naar mij keek. Ik had de bewuste dag een strakke leren jeans aangetrokken met een strak wit bloesje.

Al mijn rondingen kwamen mooi tevoorschijn en ik had al snel door dat ze niet onopgemerkt bleven bij hem. Zijn ogen brandde de gehele les richting mijn lichaam. De bel ging, de les was voorbij. Tatjana, kan je even blijven zitten? Ik moet iets bespreken met je zei hij. De klas droop langzaam de klas uit en we bleven met zijn twee achter. Mijn leraar sloot de deur met de melding: “Ik wil iets privé met je bespreken en daarbij kunnen we niet gestoord worden”.

Ik leunde tegen zijn bureau en hij ging op zijn stoel zitten. Hij keek me aan met hongerige ogen en zei: “Tatjana, er moet iets gebeuren nu. Of ik neem ontslag of we doen iets aan onze honger”. Hij kon zijn werk niet naar behoren uitvoeren omdat hij steeds afgeleid raakte door me. “Wat wil je doen aan onze honger” vroeg ik hem. “ik kan het je showen als je wilt?” zei hij.  Ik knikte verlegen en voelde mijn wangen blozen.

Toen ik knikte naar hem zag ik zijn ogen branden van de honger. Hij pakte mijn heupen vast en trok me naar hem toe. Hij gaf me een heftige tongzoen waarbij hij mijn hoofdharen stevig vasthield. Ik voelde de dominantie in hem. Hij maakte de knoopjes van mijn bloesje los en hij liet mijn borsten vrij uit mijn beha.

Hij legde mij met mijn rug op zijn bureau en begon mijn lichaam te strelen en te zoenen. Hij gleed met zijn tong langs mijn hals, langs mijn borsten tot aan mijn navel. Hij maakte de knoop van mijn broek open en trok mijn broek van mijn lichaam. Ik lag vrijwel helemaal naakt met alleen mijn string nog aan op zijn bureau. Hij keek me vol honger aan en begon me weer overal te kussen over mijn lichaam. Ik voelde zijn hand in mijn string verdwijnen waarbij hij twee vingers in mijn natte poesje stak. Zijn duim streelde zachtjes over mijn clitje en ik voelde de geilheid door heel mijn lichaam stromen.

Hij ging steeds harder op en neer met zijn duim en ik voelde een orgasme naderen. Ik keek hem met veel geilheid aan. “Laat je maar gaan Tatjana, ik wil dat je me aankijkt als je klaarkomt”. Ik kon het niet meer houden en ik kwam klaar van zijn gevinger.

Hij trok me aan mijn hand omhoog en keek me in mijn ogen: “ben je nog maagd?” Ik knikte dat ik dat niet was en dat zag hij als een goede reden om me nog een lekkere neukbeurt te geven. Hij liet me voorover gebogen op zijn bureau leunen. Hij voelde met zijn vinger nogmaals of ik lekker nat genoeg was waarna hij zijn penis bij me naar binnen liet glijden. “Wat ben je lekker strak” waren zijn woorden. Hij ging lekker hard op en neer en ik hoorde zijn adem sterk versnellen.

Hij sloeg me met zijn platte hand een paar keer tegen mijn billen en fluisterde allemaal dirty talk in mijn oren. Hij kwam bijna klaar en hij trok zijn penis uit mijn kutje. “Wil je me proeven” vroeg hij aan me. Ik opende mijn mond en ging op mijn knieën voor hem zitten. Hij trok zich zachtjes af en spoot uiteindelijk zijn sperma met volle kracht in mijn mond.

Ik slikte zijn zaad door tot de laatste druppel en likte mijn lippen af. We kleedde ons snel aan want het duurde niet lang meer voor de pauze voorbij zou zijn. Hij keek me een laatste keer aan en zei tegen me: “Vanmiddag om 16.00 verwacht ik je hier, je hebt een uur nablijven verdient” zei hij met een lach. Ik wist al wat ik kon gaan verwachten. Ik liep voldaan de klas uit: “tot straks meester”.

Tags: , , , ,

Gei91drGfHu2

Gei91drGfHu2

Top