Eindelijk weekend

Eindelijk weekend! Jij kent dit gevoel waarschijnlijk ook wel? Als alles zo druk verloopt op het werk waardoor er veel stress aan verbonden is, kan het al eens deugd doen om 2 dagen niet aan het werk te hoeven te denken. Het was vrijdagavond, het startsignaal om te genieten. Terwijl ik aan het denken was naar welke vriend ik eens zou bellen om een feestje te bouwen ging mijn gsm af. Ik zag dat Kelly mij belde. Kelly is een vriendin waar ik af en toe wel eens een leuke drinkavond mee beleefd had. Zij vroeg wat ik vanavond zou doen en vroeg als ik zin had om een glaasje te komen drinken met wat vrienden. Ik had wel zin in een feestje, alles eens losgooien. Uiteindelijk werd er om 20 uur afgesproken bij haar thuis.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik zelden alcohol drink, maar vandaag was het zo een dag dat ik zin had mij een frak in de schoenen te drinken. Ik was in de wagen gesprongen en kwam bij Kelly aan. Zij vroeg mij als ik zin had ene outfit voor haar te kiezen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg als ik eerst haar lingerie mocht helpen kiezen. Tot mijn verbazing antwoorde Kelly mij dat zij dit prima vond. Ik koos een donkerrode, zijden beha en daarop passende slip.

Ik zag meteen wat mooie boezem zij had en ik zag dat Kelly daar heel tevreden mee was. Zij droeg daarbij een zwart rokje en een geel hemdje. Ik zag hoe het hemdje alles stevig aanspande waardoor haar boezem nog meer door haar hemdje heen drukte. 

Kort daarop sprongen wij in haar wagen en kwamen wij na 10 minuutjes aan bij haar vrienden. Ik zag hoe vele jongens haar flink beamend aankeken. Ja, Kelly mocht gezien worden. Ik wist dat ik mijn werk goed gedaan had en dat zij dit zeker zou belonen na enkele glazen. Ik kreeg al vlug gelijk. Kelly kwam naar mij en gaf mij een kus op de mond. ” Dank je wel Pieter, ik zie er echt knap uit blijkbaar”! Het begon allemaal heel rustig met enkele pilsjes maar al vlug werd de Wodka bovengehaald. Voor de dames waren het geen shotjes maar rode Wodka Redbull of Fanta wat zij wouden.

Ik zag hoe Kelly toch wel dronken begon te raken en steeds ondeugender ging reageren. Op een moment komt ze naar mij en neemt mijn hand. ” Pieter, wil jij mij volgen”? Ik volgde haar en al vlug trok zij mij een toilet binnen waarna zij mij hartstochtelijk begon te kussen. Terwijl haar tong in men mond verdween zag ik hoe zij de knoopjes van haar hemdje opendeed. Zij greep mijn hand en legde hem op haar borsten. Ik voelde hoe zacht haar borsten aanvoelden. Zelfs een tikkeltje warm. Kort daarop nam ze mijn hand beet en plaatste die op haar kont.

Kelly had niet he fijne kontje, nee er was wat meer vlees aan. Ik hou eerlijk gezegd wel van een kontje waar meer pak aan is. Zachtjes kneep ze in men hand, wou ze zeggen, streel mijn kontje terwijl zij mij steeds ruwer begon te kussen en speels wat in men lippen beet. Ik hoorde ondertussen dat iemand het toilet in wilde en we waren vergeten de deur op slot te doen.

Tot mijn verbazing kwam Jelina binnen die met grote ogen stond te kijken en in plaats van weggaan bleef ze staan. Ze kwam naar binnen, deed de deur op slot en trok mijn jeans naar beneden. Ik keek even verbaasd naar Jelina maar die legde haar vinger meteen op haar lippen dat ik moest stil zijn. Eerlijk, ik stond raar te kijken, wat gebeurde er ineens allemaal?

Ik kan niet anders vertellen dat het een moment van genieten was. Ik werd heel geil en hielp Jelina uit haar topje. Ik voelde hoe Jelina mijn broek totaal uittrok en zag hoe zij al haar kledij uitspeelde. Wat een mooie borsten had Jelina, dit was mij nog niet eerder opgevallen maar daar stond toch wel een heuse C- cups tegenover mij ontbloot. Ik werd nog geiler en besloot Jelina haar kutje zachtjes te strelen. Kelly was gestopt met kussen en volgde het spektakel. Het wond haar op waardoor ze al vlug aan Jelina haar kutje begon te likken. Het was absoluut geil en geweldig dit alles te volgen terwijl ik heel intens stootte! 

Tot op het moment dat ik mijn pik voelde klaar spuiten. Het voelde zo hard aan dat ik mij vasthield aan het deurkader en dat het zelfs even wat pijnlijk aanvoelde. Net op het moment dat ik dacht dat alles eruit was, stak Kelly een vinger in mijn anus en begon me te vingeren terwijl ze mijn sperma uit Jelina haar kutje likte. Ik werd nog geiler door dit alles waardoor ik besloot Kelly nog eens hard te gaan stoten.

Ik zag hoe Jelina alles aandachtig volgde terwijl zij haar eigen nog even verder vingerde. Kelly was aan het genieten en Jelina wou meer. Zij besloot aan mijn ballen te gaan likken en zuigen terwijl ik Kelly hard stootte. Terwijl ik mijn pik terug hard voelde klaarkomen voelde ik een vinger in mijn anus verdwijnen. Kort daarop kon ik het niet meer houden en spoot een nieuwe lading in Kelly haar kutje!” Ja Pieter, ik wil het, schiet alles maar naar binnen” schreeuwde ze. Ik weet niet hoe dit allemaal gekomen is, maar we haven elkander nog een dikke zoen en mengden ons terug tussen de feestvarkens. 

Tags: , , , ,

Gei91drGfHu2

Gei91drGfHu2

Top